tag:blogger.com,1999:blog-3170848945817772534.post7344305165622573261..comments2023-06-09T12:56:31.864-07:00Comments on Keittiönatsi: Grillattu picanhaKlasuhttp://www.blogger.com/profile/11007982606943958254noreply@blogger.comBlogger4125tag:blogger.com,1999:blog-3170848945817772534.post-77565292604907759072013-06-30T05:20:13.850-07:002013-06-30T05:20:13.850-07:00Juuri äsken grillasin picanhaa: leikkasin syiden s...Juuri äsken grillasin picanhaa: leikkasin syiden suuntaisesti noin 1 cm paksuisiksi viipaleiksi ja pistin tulikuumaan grilliin 1 min / puoli. Sen jälkeen leikkasin 5 - 10 mm paksuiksi suikaleiksi. Mausteena oli pelkkää sormisuolaa. Aivan jumalaisen makuista lihaa!Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3170848945817772534.post-64503915045647148982012-06-07T10:21:52.521-07:002012-06-07T10:21:52.521-07:00Mutta valitettavasti kotimaiset nautarodut eivät s...Mutta valitettavasti kotimaiset nautarodut eivät sovellu picanhan hyötykäyttöön muuten kuin jauhelihaksi.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3170848945817772534.post-70076853605516983092011-09-14T22:54:21.438-07:002011-09-14T22:54:21.438-07:00Tuokin varmasti toimii. Rasvakerroksensa vuoksi pi...Tuokin varmasti toimii. Rasvakerroksensa vuoksi picanha on kuin luotu grillattavaksi.Klasuhttps://www.blogger.com/profile/11007982606943958254noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3170848945817772534.post-36283427201722053262011-09-13T22:32:25.116-07:002011-09-13T22:32:25.116-07:00Ehdottomasti vartaassa. Itse leikkasin noin 5 cm p...Ehdottomasti vartaassa. Itse leikkasin noin 5 cm paloiksi, jotka sitten laitoin vartaaseen siten, että rasvapuoli oli kaikissa samaan suuntaan. Noin 225C grillissä kevyellä alalämmöllä ja infrapunavastus lähes täysillä. Aika noin 20min. Mausteeksi suola, musta-, rose- ja viherpippuri. Vartaan alle folio astia keräämän rasvat, jota käytin myös picanhan voitelemiseen grillauksen aikana. Toimii.Anonymousnoreply@blogger.com