tag:blogger.com,1999:blog-3170848945817772534.post7355518914480616750..comments2023-06-09T12:56:31.864-07:00Comments on Keittiönatsi: Chili-inkivääritaskuravutKlasuhttp://www.blogger.com/profile/11007982606943958254noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-3170848945817772534.post-91493752763765336842012-09-19T22:18:47.728-07:002012-09-19T22:18:47.728-07:00Näiden jalat saksia lukuunottamatta oli melko pehm...Näiden jalat saksia lukuunottamatta oli melko pehmeitä niin ne sai aika helposti auki. Sakset meni ihan vaan veitsellä, mutta pihdit tai pähkinänsärkijä olisi ollut parempi.Klasuhttps://www.blogger.com/profile/11007982606943958254noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3170848945817772534.post-937250532153374632012-09-19T05:24:28.913-07:002012-09-19T05:24:28.913-07:00Me ilmeisesti syötiin noita Alabamassa (tai ainaki...Me ilmeisesti syötiin noita Alabamassa (tai ainakin jotain tosi saman näköistä ja kuuloista, sinisiä olivat nimeltään), ja mietinkin myöhemmin, että näistä pitäisi itsekin tehdä, joten kiitos reseptistä. :)<br /><br />Ei käynyt ilmi tästä, miten näpersitte jalat auki. Meille annettiin ravintolassa sitä varten pähkinänsärkijä ( http://www.kodin1.com/products/large_173x244/7695257.jpg ) , joka toimi aika hyvin.Jennihttp://salamanteri.net/georgianoreply@blogger.com