tag:blogger.com,1999:blog-3170848945817772534.post1625887612469549010..comments2023-06-09T12:56:31.864-07:00Comments on Keittiönatsi: Créme brûléeKlasuhttp://www.blogger.com/profile/11007982606943958254noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-3170848945817772534.post-61188631212614601612011-05-11T04:17:04.635-07:002011-05-11T04:17:04.635-07:00Mullakin on käynyt joskus noin, joka on johtunut t...Mullakin on käynyt joskus noin, joka on johtunut todennäköisesti liian vähistä keltuaisista jolloin vanukas ei ole hyytynyt riittävästi.<br /><br />Onnea koitokseen.Klasuhttps://www.blogger.com/profile/11007982606943958254noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3170848945817772534.post-8337422430650452582011-05-10T11:42:52.345-07:002011-05-10T11:42:52.345-07:00Tässähän saattaisi olla mun seuraava koitos brulee...Tässähän saattaisi olla mun seuraava koitos bruleesta. Edellinen meni ihan, no suoraan sanottuna uunitetuksi vaniljakeitoksi rapealla sokerikuorella... Revanssia odotellessa!Tuslahttps://www.blogger.com/profile/04587405902743746542noreply@blogger.com