tag:blogger.com,1999:blog-3170848945817772534.post3419940503136527048..comments2023-06-09T12:56:31.864-07:00Comments on Keittiönatsi: Ravintola BodegaKlasuhttp://www.blogger.com/profile/11007982606943958254noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-3170848945817772534.post-56717453276629862852012-02-29T16:10:24.497-08:002012-02-29T16:10:24.497-08:00Totta! Yleensä asioista huomauttaminen kannattaa, ...Totta! Yleensä asioista huomauttaminen kannattaa, mutta pohjoismaalaisena sitä taitoa ei vaan hallitse. Pitää ottaa tavaksi, sillä täällä tuntuu muutenkin olevan enemmän sääntö kuin poikkeus tarjota punaviini huoneenlämpöisenä (+25 C).Klasuhttps://www.blogger.com/profile/11007982606943958254noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3170848945817772534.post-62520557681120277702012-02-29T00:51:59.198-08:002012-02-29T00:51:59.198-08:00Kunpa sitä sais euron joka kerta, kun ravintolan v...Kunpa sitä sais euron joka kerta, kun ravintolan viinitarjonnassa ei tunnu olevan minkäänlaista logiikkaa! Siitäkin huolimatta, jos punkkupullo tuodaan liian lämpimänä ei missään nimessä sovi jäädä puremaan hammasta. Pyyntöä vaan tarjoilijalle, että tuo coolerin jääpalojen (+veden) kera pöytään.Anonymousnoreply@blogger.com