Keittiönatsi

lauantai 19. lokakuuta 2013

Sellerin kosketus

›
Sanoin vaimolleni, että tässä drinkissä on upea "sellerin kosketus". Hän sanoi sen kuulostavan kauhuelokuvalta. Pyh, selleri on ...
lauantai 1. kesäkuuta 2013

Passionhedelmäpavlova

›
Pavlova on Australian kansallisjälkiruoka, joka on nimetty venäläisen balettitanssija Anna Pavlovan mukaan. Tarinan mukaan Anna Pavlovan o...
1 kommentti:
sunnuntai 26. toukokuuta 2013

Köyhän Miehen Sous-vide

›
Köyhänä synnyin, köyhänä kuolen. Elämän ikäviä tosiasioita. Monet rikkaille arkipäivää olevat ihanuudet pysyvät meillä taviksilla ulottuma...
1 kommentti:
perjantai 3. toukokuuta 2013

Bill Grangerin ricottapannukakut

›
Tämä resepti on Australiaisen kokin Bill Grangerin, jonka Bill's ravintolasta kirjoitin jo aikaisemmin . Omasta mielestäni tämä on ehk...
lauantai 27. huhtikuuta 2013

Salmiakkikohokas

›
Salmiakinystävät, Keittiönatsi esittelee: Paras. Jälkiruoka. Ikinä! Suussasulava ilmava kohokas joka on maustettu suolaisella salmiakilla....
3 kommenttia:
sunnuntai 21. huhtikuuta 2013

Haudutetut Naudan Ribsit

›
Puolitoistavuotta sitten Suomesta lähtiessämme tuli kahta rinkkaa ja kahta matkalaukkua lukuunottamatta pakattua koko elämä laatikoihin ja...
torstai 18. huhtikuuta 2013

Tasmanian viinejä

›
Pinot noir rypäleitä odottamassa sadonkorjuuta Kävin pääsiäisenä lyhyellä lomamatkalla Tasmaniassa. Loma tulikin tarpeeseen, sillä edeltä...
2 kommenttia:
›
Etusivu
Näytä internetversio
Sisällön tarjoaa Blogger.