torstai 20. tammikuuta 2011

Keittiönatsi goes to Brazil

Keittiönatsi poistuu nyt lataamaan akkujaan päiväntasaajan toiselle puolelle pariksi viikoksi, joten postaustahti vähän laantuu. Stevepuhelimella postausten kirjoittaminen tulisi olemaan liian tuskaista. Katsotaan kuitenkin jos saisin tuonne Twitteriin jotain kuvia ja statuspäivitystä.

Ajastin jokatapauksessa muutaman kirjoituksen tälle ajalle, ettei blogi täysin hiljene. Tulossa on muunmoassa pari reseptiä, TT-raportti ja pari viiniarviota. Matkan jälkeen sitten kirjoitan toivottavasti pidempää raporttia Brasilian ruokakulttuurista. Minulla on mm. varattuna pöytä hääpäiväksi Etelä-Ameriikan ja maailman 18. parhaaseen ravintolaan (siis Pellegrinon mukaan, Chez Dominique 23.) D.O.M:iin ja varmaan muutamassa muussakin mielenkiintoisessa raflassa tulee pyörähdettyä. Lisäksi tulee myös ehkä kokeiltua ihan paikallisista raaka-aineista kokkailua, sillä esimerkiksi Riossa asumme apartmenteissa, joissa pitäisi olla hyvin varusteltu keittiö.

2 kommenttia:

  1. Leppoisaa lomaa ja mukavaa matkaa! Yhtään ei kadehdita, eipä vissiin... On tämä Suomen talvi niin mukava. :)

    Reissurapoja odotellessa.

    VastaaPoista
  2. Kiitokset. Just palasin Helsinki-Vantaalta kotiin. Ihan vielä en jaksa raporttia kirjotella kun melko väsy on lentojen jäljiltä, mutta eiköhän tässä huomenna tai viimestään viikonloppuna tuu raportit. Hyvä matka kyllä oli.

    VastaaPoista